Hartelijk dank voor uw interesse in een zonne-energie installatie van Kroon en de Groot

Sinds 2012 is Kroon en de Groot actief op de zonne energie markt. In de eerste instantie ontstaan om onze bestaande klanten te kunnen voorzien van het voordeel van een huisinstallateur die a: op het dak de warmtepompen airconditioning installeert en onderhoud  en b. De benodigde energie voor de warmtepompen op kan wekken met behulp van pv panelen.

Het voordeel voor de klant is dat Kroon en de Groot voor het onderhoud aan de airconditioners/warmtepompen en Zonne energie installatie 1 contract kan aanbieden.

Voordeel: deskundig advies,aanbod op maat, Duitse merken

Kroon en de Groot werkt met maatwerkoffertes. Dit wil zeggen dat we voor elk bedrijfspand of woonhuis een passende oplossing hebben. Hiervoor komen wij op locatie en meten wij de installatie in. De installatie wordt ingevoerd in een programma waarmee wij de juiste omvormer en de juiste dakconstructie kunnen selecteren.

Kroon en de Groot gebruikt industriële montagematerialen van Wurth , Renusol en Esdec. Welk merk we gebruiken hangt af van de toepassing. Platdak, schuindak industrie etc.

De omvormers worden door ons geleverd en gemonteerd van het fabricaat Delta. Delta is al 40 jaar een toonaangevende wereldwijde leverancier van stroom en thermische management oplossingen er werken wereldwijd 80.000 medewerkers bij de Delta Group.

Voor de kleinere, en installaties die door schaduw beïnvloed kunnen worden werken wij met z.g.n micro-omvormers van Enphase. Hiermee is het mogelijk een installatie te bouwen waar schaduw op valt zonder dat de overige panelen daar last van hebben. Elk paneel is met een monitoring-systeem apart te bekijken.

Bekijk de laatste subsidies via de linkjes aan de linkse kant.