Hartelijk dank voor uw interesse in een zonne-energie installatie van Kroon en de Groot

Sinds 2012 is Kroon en de Groot actief op de zonne-energie markt. Door de groeiende vraag naar duurzame installaties hebben wij de keuze gemaakt om onze klanten te kunnen voorzien van PV installaties. Zo kunnen zij zelf energie opwekken ten behoeve van de stroomvoorziening voor de airconditioning en/of warmtepompen. Het grote voordeel voor u als klant is dat u met één bedrijf te maken heeft voor zowel het koelen als verwarmen, de ventilatie en de energievoorziening. Dat geeft overzicht.

Deskundig advies, aanbod op maat, A-merken

Bij Kroon en de Groot werken we met maatwerkoffertes. Dit wil zeggen dat we voor elk bedrijfspand een passende oplossing ontwerpen. Hiervoor komen wij op locatie en meten we de gewenste installatie in. De gegevens worden vervolgens ingevoerd in een programma waarmee wij heel nauwkeurig de juiste omvormer en de juiste dakconstructie kunnen selecteren. 

Wij doen ook maatwerkoffertes bij particulieren. Alleen wel i.c.m airconditioning/warmtepompen.

We maken gebruik van industriële montagematerialen van Wurth, Renusol en Esdec. Welk merk we gebruiken hangt af van de toepassing; plat dak, schuin dak, industrie etc. De omvormers die we toepassen zijn van het merk Delta of Solar Edge, deze worden door ons geleverd en gemonteerd. Delta is al 40 jaar een toonaangevende, wereldwijde leverancier van stroom en thermische managementoplossingen. Bij de Delta Group werken wereldwijd 80.000 mensen. Solar Edge is marktleider op het gebied van monitoring per paneel. Met Solar Edge is het mogelijk een installatie te bouwen waar schaduw op valt zonder dat de overige panelen daar last van hebben. Elk zonnepaneel kan door middel van een monitoring-systeem individueel bekeken en gemonitord worden.

Zonne-energieZonne-energie 2