Hartelijk dank voor uw interesse in een zonne-energie installatie van Kroon en de Groot

Hartelijk dank voor uw interesse in een zonne energie installatie van Kroon en de Groot
Sinds 2012 is Kroon en de Groot actief op de zonne-energie markt. Door de groeiende vraag naar duurzame installaties konden wij als bedrijf niet achter blijven om onze klanten te kunnen voorzien
van PV installaties om zelf energie op te wekken en zo de airconditioning en/of warmtepompen van zelf opgewekte energie te voorzien.
Het grootste voordeel is dat u als gebouweigenaar met 1 bedrijf te maken heeft voor zowel het koelen als verwarmen, ventileren en ook voor de opgewekte energie.

Voordeel: deskundig advies, aanbod op maat, Top A merken


Kroon en de Groot werkt met maatwerkoffertes. Dit wil zeggen dat we voor elk bedrijfspand of woonhuis een passende oplossing hebben. Hiervoor komen wij op locatie en meten wij de installatie in. De installatie wordt ingevoerd in een programma waarmee wij de juiste omvormer en de juiste dakconstructie kunnen selecteren.
Kroon en de Groot gebruikt industriƫle montagematerialen van Wurth , Renusol en Esdec. Welk merk we gebruiken hangt af van de toepassing. Platdak, schuindak industrie etc.
De omvormers worden door ons geleverd en gemonteerd van het fabricaat Delta. En Solar Edge. Delta is al 40 jaar een toonaangevende wereldwijde leverancier van stroom en thermische management oplossingen er werken wereldwijd 80.000 medewerkers bij de Delta Group.Solar edge is marktleider op het gebied van monitoring per paneel
Met solar edge is het mogelijk een installatie te bouwen waar schaduw op valt zonder dat de overige panelen daar last van hebben. Elk paneel is met een monitoring-systeem apart te bekijken.

Zonne-energieZonne-energie 2