Kroon en de Groot Airconditioning en Techniek

Kroon en de Groot Airconditioning en Techniek b.v. , gevestigd in Hoornaar centraal gelegen in Nederland bediend hiervandaan een grote groep tevreden klanten. Doordat het bedrijf een schat aan ervaring in huis heeft met verschillende disciplines is er geen project klein of groot wat wij niet aankunnen.

Wij luisteren naar de klant en selecteren de juiste apparatuur. Hierbij zoeken wij binnen onze topmerken de juiste apparatuur met de juiste prijs kwaliteits verhouding. Levering, advies, onderhoud, montage ,storingen van airconditioning,ventilatie en warmtepompen installaties is onze core business . Van alle disciplines is de juiste kennis aanwezig.

Wij volgen de laatste vakcursusen en werken volgens de Europese normen met betrekking tot klimaattechniek en koudemiddelen.
Kroon en de Groot is een Full service bedrijf en in principe 24 u per dag bereikbaar via mail of telefoon.Doordat wij gekozen hebben voor topfabrikanten is de uitval beperkt.

Kenmerkend voor onze installaties zijn:duurzaamheid,energiezuinig en stil. De vraag naar kwaliteits-klimaatsystemen is mede door de warmere buitentemperaturen , de huidige manier van bouwen (hoge isolatiewaarde en veel glas)sterk toegenomen.

Een goede instalatie voor koelen,verwarmen of ventileren begint bij de juiste installateur, één installateur met verstand van zaken maak een koel/warmtelast/ventilatie  berekening . Op basis van deze berekening word de juiste capaciteit bepaald.
Hierna volgt de uitvoer met vakkundige mensen en de juiste gereedschappen en materialen.